Studio Kempa?

Studio Kempa?

Ontdek onze showroom

We heten je van harte welkom in onze showroom, waar we je inspireren en onderdompelen in ons aanbod. Eén bezoekje aan studio Kempa en alles wordt duidelijker. Je krijgt er voeling met de verschillende mogelijkheden qua houtsoorten en afwerking? Studio Kempa is open voor al onze klanten. En als je wil, kan je met jouw klanten hun project bespreken in onze toonzaal.

hoe gaan we tewerk?

Keuzes voor een interieur maak je niet op papier. Je moet de verschillende mogelijkheden kunnen zien, echte producten aanvoelen en vergelijken. Bij een bezoek aan onze showroom nemen we je mee doorheen onze productgamma. Je kan kennismaken met ons aanbod aan materialen en afwerking. Zo heb je een duidelijker beeld van het eindresultaat. Onze adviseurs zijn in de buurt om je vragen te beantwoorden, om advies te geven.

Plan je bezoek

Studio Kempa is vrij te bezoeken van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren.

Om een professionele begeleiding van één van onze adviseurs te garanderen, raden we je aan vooraf een afspraak in te plannen. Dit kan snel en eenvoudig via onze online kalender.

Zo kan er voldoende tijd worden vrijgemaakt voor jou bezoek. We kijken er alvast naar uit je te ontvangen in Studio Kempa!