over ons

over ons

Wat ooit begon als de verkoop van keukenfronten is intussen uitgegroeid tot één adres waar je terecht kan voor alle mogelijkheden in hout voor totaalinterieur. Vandaag streven we ernaar een volwaardige partner te zijn voor al onze klanten. Of je nu bij Kempa komt voor een compleet product of enkel de afwerking, je kan rekenen op een samenwerking die open, betrokken en betrouwbaar is.

ons verhaal

ons verhaal

Meer dan 30 jaar Kempa samenvatten: het lijkt al lang maar voor ons lijkt het als gisteren. Bij de start van de eenmanszaak hadden we nooit durven dromen dat we hier vandaag zouden staan. En ons verhaal is nog lang niet af want we hebben nog veel toekomstplannen. Samen met onze klanten schrijven we er elke dag aan verder, gedreven door passie en klantentevredenheid.

het Kempa-team

het Kempa-team

Kempa is een familie. Een geoliede machine die in beweging blijft door de juiste schakels op de juiste plaats te zetten. Ieder teamlid biedt een meerwaarde en brengt specifieke kennis op de werkvloer. We zijn erg trots op onze gezonde mix van kwaliteiten en expertises, dus stellen we ze graag aan jullie voor!