ons verhaal

ons verhaal

Meer dan 30 jaar Kempa samenvatten: het lijkt al lang maar voor ons lijkt het als gisteren. Bij de start van de eenmanszaak hadden we nooit durven dromen dat we hier vandaag zouden staan. En ons verhaal is nog lang niet af want we hebben nog veel toekomstplannen. Samen met onze klanten schrijven we er elke dag aan verder, gedreven door passie en klantentevredenheid.

01
onze passie

Ons verhaal begon bij de aan- en verkoop van keukendeuren. Gaandeweg groeide de vraag naar maatwerk en Kempa groeide mee. Meer dan 30 jaar goed luisteren naar de vraag van onze klanten en eraan beantwoorden met ons aanbod heeft van ons het bedrijf gemaakt tot wat we vandaag zijn. Een allround partner voor jouw projecten van A tot Z. We nemen je kort mee in onze geschiedenis.

Previous Next
02
onze plannen

Onze toekomstplannen richten zich niet zozeer op cijfers van omvang of omzet, maar we streven naar 100% klantentevredenheid. We willen in de toekomst nog beter beantwoorden aan de noden van onze klanten.

We willen 24/7 beschikbaar zijn online via een interactieve showroom en onze Kempa configurator die gelanceerd wordt in het voorjaar van 2022. Dat alles, samen met een efficiëntie-gedreven productie, creëert ruimte om onze klanten nog beter te adviseren en te doen schitteren in hun vakmanschap.