over ons

over ons

Wat ooit begon als de verkoop van keukenfronten is intussen uitgegroeid tot één adres waar je terecht kan voor alle mogelijkheden in hout voor totaalinterieur. Vandaag streven we ernaar een volwaardige partner te zijn voor al onze klanten. Of je nu bij Kempa komt voor een compleet product of enkel de afwerking, je kan rekenen op een samenwerking die open, betrokken en betrouwbaar is.

01
onze missie is die van jou

Om tot een aangename samenwerking te komen, willen wij graag meer weten over jou. Want jouw werk is onze passie, jouw ambitie is onze uitdaging en jouw visie is ook de onze. Jij legt de lat hoog, voor jezelf en voor je klanten. Jouw missie is onze missie. Wij maken graag het verschil door niet louter een leverancier te zijn maar een partner waarop je kan rekenen.

Previous Next
02
wat we doen?

We doen alles van A tot Z, van idee tot afwerking. Als partner voor élke interieurbouwer denken we mee en bouwen we samen. Wij produceren hoogkwalitatieve interieurelementen in hout. Kastfronten, binnendeuren, bad- en woonkamerinrichting,… volledig op maat uit massief hout, fineer of mdf.

Zoek je een partner voor de afwerking, ook dan ben je bij Kempa op het juiste adres. Loonlakwerk is al vele jaren onze specialiteit en wij leveren kwalitatief hoogstaand lakwerk aan correcte prijzen.